Billeder

Hytten set udefra

Hytten har en grusbelagt parkeringsplads med plads til ca. 15-20 personbiler.

Hyttens indgang findes på modsatte side af parkeringspladsen og lejere af hytten kan via den tilsendte dørkode, låse sig ind i hytten.

Hyttens plantegning.

Fordelingsgang

Indenfor i hytten kommer man ind i en fordelingsgang der giver direkte adgang til samlingsstuen, køkken, to lederrum, sovesalen samt drenge- og pigetoiletterne. I gangen forefindes skabsfryser.

Samlingsstue

Drejer man til venstre fra gangen, kommer man ind i den store samlingsstue med siddeplads til 48 spisende gæster. Samlingsstuen kan opvarmes med varmepumpe og/eller brændeovn. Brænde til brændeovnene i hytten, forefindes i det aflåste brændeskur.

I samlingsstuen er der 6 langborde med plads til 8 personer ved hvert bord.

Fra samlingsstuen er der udgang til den overdækkede bålplads, hvor man uanset vejret, kan finde sig en tør siddeplads omkring bålet.

Overdækket bålplads

Den overdækkede bålplads er ca 60 m2 stor og rummer en betonbålplads med en diameter på 135 cm.

Køkkenet

Det nye køkken er installeret i efteråret 2020 med nye induktionskogeplader og varmluftovne.

Ved siden af samlingsstuen, findes spejderhyttens nye veludstyrede køkken fra 2020. Det rummer service til 50 personer, stort køleskab, 2 induktionskogeplader med i alt 8 kogezoner, 2 ovne med varmluft, kaffemaskine og opvaskemaskine.

De solide og rengøringsvenlige bordplader gør det nemt at holde køkkenet rent og hygiejnisk. Over induktionskogepladerne er en kraftig emhætte der styres via kontakt på væggen. Køleskabet er et GRAM industrikøleskab med store trådhylder og oceaner af plads.

Modsat komfuret forefindes kaffemaskine og en ny opvaskemaskine (installeret i sommeren 2018)

Der er god plads til håndtering af madvarer omkring den store stålvask.

Lederrum

Ved siden af køkkenet findes to lederrum, der hver er udstyret med to enkeltsenge i stueetagen samt bord. Over hvert af lederrummene er der hems med soveplads til fire personer.

Sovesalen

For enden af gangen findes hyttens store sovesal med to soveafdelinger i gulvniveau samt to hemse. Sovesalen rummer soveplads til 36 personer. Madrasserne i sovesalen udskiftes i sommeren 2018. Sovesalen opvarmes med brændeovn og/eller varmepumpe.

Toilet og badeforhold

Hyttens to toiletrum findes overfor lederrummene og er inddelt i drenge- og pigetoiletter, hvor hver afdeling rummer to toiletter og lang vask samt en brusekabine.

Toilet- og baderum opvarmes med varmepumper.

Udearealerne / Lejrpladsen

Udenfor hytten finder man den skovomkransede græsmark der udgør hyttens lejrplads.

Her er der god plads til at boltre sig med udendørs aktiviteter. Græsset bliver slået et par gange i løbet af sommeren.